Aanmelding en Wachtlijst

Hoe meld ik mij aan?

De aanmelding is telefonisch. Tijdens de therapie-uren kunnen wij helaas de telefoon niet opnemen. Buiten de spreekuren hoor je het antwoordapparaat. Geregistreerde patiënten en verwijzers kunnen inspreken.

Nieuwe patiënten bellen tijdens het telefonisch spreekuur. 020 6275827

Spreekuurtijden (niet in week 52 en week 1 van 2024)

  • maandag 09.00 tot 09.30 uur
  • dinsdag 09.00 tot 09.30
  • woensdag tijdelijk vervallen
  • donderdag 10.00 – 10.30
  • vrijdag 12.30 tot 13.00 uur

Houd rekening met tijdelijke wijzigingen  Er zijn vele redenen waarom een telefonisch spreekuur soms niet door kan gaan. Voorkom teleurstelling en tijdverlies, controleer het hier!!

Spreekuur vervalt op:  vrijdag 15 december 2023

Helaas zal je na telefonische aanmelding vaak te maken krijgen met een wachtlijst.

Wachtlijst

Yvette van der Pas    geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen

Loek Peute      geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kan je contact opnemen met een andere zorgaanbieder. Je kunt ook je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. De zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Verwijzing

Je hebt een verwijzing van de huisarts nodig. Die neem je mee  naar het eerste gesprek. Wij zijn verplicht je identiteit te verifiëren middels een geldig document, (paspoort, rijbewijs, ID kaart of vreemdelingen document). Graag meebrengen!

Scroll naar boven